Γεωργιάδης: Κοντά στο άνοιγμα της εστίασης

Γεωργιάδης: Κοντά στο άνοιγμα της εστίασης

Μιλώντας στον Ant1 ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπεί το άνοιγμα της εστίασης, μόνο σε εξωτερικούς χώρους, ενώ έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με το ψάρεμα, τα κέντρα αισθητικής και τα γυμναστήρια.

Ο υπουργός ενώ σημείωσε ότι είπε ότι "είμαστε κοντά στο να προτείνουμε το άνοιγμα της εστίασης, με χρήση των εξωτερικών χώρων", ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το ψάρεμα είπε ότι επιτρέπεται, εφόσον τα Σαββατοκύριακα επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση αρκεί να μην φύγει κανείς εκτός της περιφέρειας που διαμένει.  Σχετικά με τις μετακινήσεις ο υπουργός εξήγησε ότι επιτρέπεται κάθε Σαββατοκύριακο με τη χρήση του κωδικού 6 σε sms στο 13033. «Μπορούν να μετακινηθούν οι πολίτες οπουδήποτε εντός της ίδια περιφερειακής ενότητας ανά την επικράτεια ή εντός της Αττικής, εφόσον πρόκειται για κατοίκους του λεκανοπεδίου» εξήγησε ο κύριος Γεωργιάδης. 

Τα γυμναστήρια θα παραμείνουν κλειστά στην παρούσα φάση γιατί έχουν κριθεί ως εστίες μετάδοσης, λόγω των συνθηκών άθλησης, ήταν η διευκρίνιση του υπουργού.

Διαφωνεί με την Επιτροπή ο Άδωνις για τα κέντρα αισθητικής

«Τα κέντρα αισθητικής τηρούν τους κανόνες υγιεινής που τηρούνται από τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών και θα έπρεπε να έχουν ανοίξει και την προηγούμενη φορά που άνοιξαν τα άλλα καταστήματα, θα έπρεπε να ανοίξουν και αυτήν την φορά, ωστόσο η Επιτροπή είχε αντίθετη άποψη. Εγώ διαφωνώ προσωπικά με την εν λόγω απόφαση και διότι πολλοί γιατροί, με το πρόσχημα των επεμβάσεων, "κλέβουν" πελάτες από τα κέντρα αισθητικής, που αντιμετωπίζουν τώρα αθέμιτο ανταγωνισμό. Υπάρχει πληθώρα καταγγελιών από τα κέντρα αισθητικής και προσωπικά θεωρώ ότι δικαίως διαμαρτύρονται. Ας πει η Επιτροπή ότι απαγορεύονται τέτοιες πράξεις και από τα ιατρεία και από τους δερματολόγους, να πει ότι δεν μπορεί να επιτρέπεται το laser στα ιατρεία και όχι στα κέντρα αισθητικής όπου γίνεται και παρουσία ιατρού. Θα προτιμούσα να απαγορευτούν παντού", είπε ο κύριος Γεωργιάδης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2QWZKGh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη