Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κερπινιώτης:
Σήμερα τελειώσαμε, μετά από επτά παρεμβάσεις, το Κοιμητήριο της Λυγαριάς. Έγινε σημαντική δουλειά κρίνοντας από τις αντιδράσεις των κατοίκων που μου έλεγαν ότι δεν το είχαν ξαναδεί έτσι.
Δεν ήταν τόσο οι 45 σακούλες σκουπίδια μαζί με τους δύο κάδους που άδειασαν δύο φορές, δεν ήταν τα μπάζα που έφταναν (4.630)kg, όσο τα ξερά και ακλάδευτα κυπαρίσσια,(6.070) kg που το είχαν μετατρέψει σε ζούγκλα.... Η ικανοποίηση όταν βλέπεις περιποιημένους αυτούς τους ιερούς χώρους, προσωπικά μου δίνει ελπίδα ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και ‘μεις οι ζωντανοί.
Επιτρέψτε μου να καταθέσω επίσης τη χαρά και την ικανοποίησή μου, που ο ένας μετά τον άλλον οι Δήμοι της Φθιώτιδας, δίνουν ανάλογη βαρύτητα στα μέρη όπου αναπαύονται οι ψυχές των αδερφών μας. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι δείγμα πολιτισμού κι ας μην τυγχάνουν δημοσιευμάτων και ιδιαίτερης προβολής οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις. Για αυτό άλλωστε υπήρχε αυτή η εγκατάλειψη.
Εγώ την απάντησή μου την έχω δώσει...Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Στέργιο Τσαμαδιά καθώς και στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και στον κ Αθανάσιο Μητράκο για την βοήθεια τους.
Συνεχίζουμε... ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ!!!








