Ανατροπή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σκαϊ: Ποιες εκπομπές δεν θα βγουν αέρα

Ανατροπή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σκαϊ: Ποιες εκπομπές δεν θα βγουν αέρα

Εκτός τηλεοπτικού αέρα θα είναι σήμερα τρεις εκπομπές του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, το «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου, το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και το «Super Makeover» με τη Δούκισσα Νομικού δεν προβληθούν σήμερα, Πέμπτη 1 Απριλίου, γιατί ένας τεχνικός του τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ήδη η εκπομπή «Αταίριαστοι» μεταδόθηκε για περισσότερη ώρα προκειμένου να καλυφθεί το κενό στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι σήμερα αλλά και αύριο η εκπομπή δεν θα προβληθεί με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Καλό μήνα με υγεία! Εμείς θα τα ξαναπούμε με το καλό τη Δευτέρα, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο στην covid εποχή άλλωστε δεν παίζουμε με τίποτα! Προσοχή σε όλους, περαστικά στον κόσμο που νοσεί και υπομονή. Να βγούμε δυνατοί από όλο αυτό που ζούμε» έγραψε.

Σήμερα λοιπόν, το «Καλό Μεσημεράκι» αλλά και το «Super Makeover» στις 17:00 θα είναι επεισόδια σε επανάληψη.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39A5fkx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη