Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού της (εικόνα)

INSTAGRAM

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει. Η ανάρτησή της στο Instagram και τα σχόλια από από πολλούς διάσημους.

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, τον Μάξιμο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018 και είναι τριών ετών.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο θα είναι κοριτσάκι. Η ίδια πόζαρε φορώντας ροζ ρούχα και γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης: "It's a girl".

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια από followers της που της ευχήθηκαν για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς της, ενώ σχόλια της άφησαν και η κουμπάρα και φίλη της Νικόλ Παναγιώτου, η Δούκισσα Νομικού, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Σύλβια Δεληκούρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Αγγελική Δαλιάνη.

Δείτε την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου:

{https://ift.tt/3wwhpVt}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3wtaQmx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη