Παύλος Πολάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το «άδειασμα» από τον Τσίπρα

Παύλος Πολάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το «άδειασμα» από τον Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη για τη δήλωση περί δοσιλόγων της ΝΔ και ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επανήλθε μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του στην συζήτηση της Προανακριτικής είπε μιλώντας στο KONTRA: «Δεν θεωρώ τη ΝΔ παράταξη των δοσιλόγων, όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές. Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δοσιλόγων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα όπως μας έχουν κατηγορήσει».

Ο Παύλος Πολάκης λίγη ώρα αργότερα έγραψε στο Facebook: «Να το επαναλάβω για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας. Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες,114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο, από μαυραγορίτες και δοσίλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων και χουντικούς! Τέλεια και παύλα! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»via Ειδήσεις https://ift.tt/2PZF2VE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.