Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός σε περιοχή των Λοκρών Φθιώτιδας, μετά από κλοπή σε περίπτερο

Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός σε περιοχή των Λοκρών Φθιώτιδας, μετά από κλοπή σε περίπτερο 

Επιπλέον συνελήφθησαν οι γονείς του, για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου υιού τους 

Διερευνώνται τα στοιχεία (2) ακόμα συνεργών του, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο μετέβησαν στην περιοχή

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός, χθες (15-04-2021) πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Λοκρών Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Φθιώτιδας και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κλοπή σε περίπτερο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί (άνδρας – γυναίκα), γονείς του ανωτέρω, για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου υιού τους.

Ειδικότερα, ο ανήλικος μαζί με δύο (2) ακόμα συνεργούς του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, μετέβησαν στην περιοχή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αρχικά προσέγγισαν και εισήλθαν σε προαύλιο χώρο οικίας, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη αυτής και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών και στο πλαίσιο αναζητήσεων, οι δράστες εντοπίσθηκαν σε περίπτερο της περιοχής, όπου στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν εκ νέου σε φυγή πεζοί, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τον συλληφθέντα.

Όπως διαπιστώθηκε οι ανωτέρω είχαν παραβιάσει το περίπτερο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του πλήθος καπνικών προϊόντων, ενώ πλησίον αυτού βρέθηκε σταθμευμένο το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.