Ο Όμιλος ΕΛΠΕ επιβραβεύει τους Νεοεισαχθέντες Φοιτητές του Ασπρόπυργου

φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Τα ειλικρινή του συγχαρητήρια καθώς και τις ευχαριστίες του εκφράζει ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου προς τον Όμιλο «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ» για τη συνέχιση ενός θεσμού, που επιβραβεύει την αριστεία και στηρίζει έμπρακτα τους Νέους, στα πρώτα βήματα της φοιτητικής τους ζωής.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ» (ΕΛ.ΠΕ.), στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ», για 13η συνεχή χρονιά, θα επιβραβεύσει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, σε Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος ΕΛ.ΠΕ., πρέπει να αποστείλουν την αίτηση και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και τον τρόπο κατάθεσης της αίτησης, μπορείτε να επισκεφτείτε, τον παρακάτω σύνδεσμο www.helpe.gr 2020-2021 .



via Ειδήσεις https://ift.tt/3dxBdzf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη