Νωρίτερα και με κατάνυξη η περιφορά του Επιτάφιου στις φυλακές Κορυδαλλού (εικόνες)

Νωρίτερα και με κατάνυξη η περιφορά του Επιτάφιου στις φυλακές Κορυδαλλού (εικόνες)

Οι κρατούμενοι και οι δεσμοφύλακες τήρησαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, συμμετέχοντας στο Θείο Δράμα τη Μεγάλη Παρασκευή

Μεγάλη Παρασκευή και το Θείο Δράμα κορυφώνεται, με κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού να συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στα Πάθη του Χριστού. Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και η περιφορά του Επιταφίου έγινε, λοιπόν, και στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Όλοι οι πιστοί προσέρχονται, λοιπόν, στις εκκλησίες για να προσκυνήσουν τον επιτάφιο, το ίδιο συνέβη και στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός της «Eurokinissi», με τους κρατούμενους και τους δεσμοφύλακες να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Από νωρίς το πρωί στολίστηκε ο Επιτάφιος της Εκκλησίας από τις γυναίκες κρατούμενες, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου (νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, που θα πραγματοποιηθεί στους ναούς), σε όλους του χώρους των φυλακών. Ακολούθως έγινε η περιφορά του επιταφίου σε όλους του χώρους των Κεντρικών Φυλακών από φυλακισμένους μαζί με την συνοδεία δεσμοφυλάκων.

Όλοι ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση.

Δείτε φωτογραφίες από την Eurokinissi:

epitafios filakes koridallou 1

epitafios filakes koridallou 2

epitafios filakes koridallou 3

epitafios filakes koridallou 4

epitafios filakes koridallou 5

epitafios filakes koridallou 6

epitafios filakes koridallou 7

epitafios filakes koridallou 8

epitafios filakes koridallou 9

 



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/2PBfnTo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη