Λαμία: «Χριστός Πάσχων» την Κυριακή των Βαΐων από την Ι. Μ. Φθιώτιδος με τη συμμετοχή και του Θανάση Βισκαδουράκη

Αξιοποιώντας η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και τηρώντας με απόλυτη αυστηρότητα και ακρίβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα παρουσιάσει την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου 2021, στις 11:00 πμ, μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο επίκαιρη πολιτιστική πνευματική εκδήλωση για το Άγιο Πάσχα με τη συμμετοχή των μουσικών σχημάτων της Μητροπόλεως από το Ωδείο «Γερμανός ο Μελωδός», από τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Φθιώτιδος «Νικόλαος Δοχειαρίτης» και άλλων καλλιτεχνών.

Την εκδήλωση τιμά με τη συμμετοχή του, μετά από πρόσκληση του κ. Συμεών, ο δημοφιλής στη νεολαία ηθοποιός κ. Θανάσης Βισκαδουράκης.

Για το λόγο αυτό ο κ. Βισκαδουράκης βρέθηκε στην πόλη της Λαμίας για τα γυρίσματα της εκδήλωσης, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις Ιερές Μονές Αγάθωνος, Αντινίτσης και Δαμάστας.

Ο κ. Βισκαδουράκης είχε την ευκαιρία, στο περιθώριο των γυρισμάτων, να συνοδεύσει τον Σεβασμιώτατο στην Ακολουθία του Μ. Αποδείπνου στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδος, αλλά και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου στον Άγιο Εφραίμ στην Νέα Άμπλιανη.

          Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών και ο κ. Βισκαδουράκης μίλησαν στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την εκδήλωση.

VIDEO 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη