Εφημερίδα Δημοκρατία: Αυτή είναι η πλαστή ταυτότητα του Μένιου Φουρθιώτη στην ΕΣΗΕΑ (εικόνες)

Εφημερίδα Δημοκρατία: Αυτή είναι η πλαστή ταυτότητα του Μένιου Φουρθιώτη στην ΕΣΗΕΑ (εικόνες)

Ως δημοσιογράφος εμφανιζόταν σε υπουργεία και υπηρεσίες ο Μένιος Φουρθιώτης, προβάλλοντας ως πειστήριο πλαστές ταυτότητες της Ένωσης Συντακτών.

Μετά την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, έχει προκαλέσει σάλο η δημοσιοποιήση της πλαστής ταυτότητας της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) που χρησιμοποιούσε ο παρουσιαστής.

Ακόμη, η "Δημοκρατία" φέρνει στο φως σήμερα το πλαστό δελτίο διαπίστευσης ως δημοσιογράφου που χρησιμοποιούσε ο Μένιος Φουρθιώτης.

menios697

Αυτή την ταυτότητα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχε αποστείλει ο Φουρθιώτης στο γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην ενημέρωση ως διαπιστευμένος συντάκτης. Παριστάνοντας με την πλαστή ταυτότητα το τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ, ζητούσε καθημερινή ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του υπουργείου και να προσκαλείται στις συνεντεύξεις υπουργού και υφυπουργού για να έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήματα.

Ο ίδιος, μάλιστα, διατυμπάνιζε ότι είναι διαπιστευμένος ως πολιτικός συντάκτης στο Μέγαρο Μαξίμου, στη Γενική Γραμματεία Τύπου, στην Προεδρία και στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Ναυτιλίας, Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Ανάπτυξης, καθώς και στην ΕΛ.ΑΣ. ως αστυνομικός συντάκτης! Βέβαια, αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του ότι ήταν διαπιστευμένος σχεδόν στο σύνολο των υπουργείων, γεννώνται πολλά ερωτήματα για το πώς έγινε αυτό… Ενα ακόμα μεγάλο ερώτημα είναι πώς είχε αποκτήσει "πάσο" που δίδεται από την ΕΛ.ΑΣ. σε διαπιστευμένους αστυνομικούς συντάκτες, το οποίο φέρει την υπογραφή του εκάστοτε αρχηγού.

menios45

Εκτός από την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, ο παρουσιαστής χρησιμοποιούσε και μία ακόμα του ΕΔΟΕΑΠ, του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στα ΜΜΕ, στον οποίο εντάσσονται οι δημοσιογράφοι όταν είναι ήδη μέλη της ένωσης. Οπως είχε ήδη αναφέρει η "Δημοκρατία", για την πλαστή ταυτότητα είχε λάβει γνώση η ΕΣΗΕΑ εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3fVN3Wy
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη