Σοβαρή καταγγελία: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της επειδή το νοσοκομείο έγινε covid

Σοβαρή καταγγελία: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της επειδή το νοσοκομείο έγινε covid

Σοκάρει η καταγγελία μιας Ιταλίδας η οποία δηλώνει ότι κινδυνεύει να χάσει το ένα της μάτι, καθώς αδυνατεί να συνεχίσει τη θεραπεία της στον «Ερυθρό Σταυρό», από τη στιγμή που το νοσοκομείο έχει μετατραπεί αποκλειστικά σε νοσοκομείο για covid περιστατικά.

Η Ιταλίδα στην καταγωγή με 40 χρόνια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα αδυνατεί να συνεχίσει τη θεραπεία της για ωχρά κηλίδα, καθώς  την ενημέρωσαν από το νοσοκομείο ότι παραπέμπεται σε ιδιωτικό ιατρείο όπου καλείται να πληρώσει.

Συμφωνά με το ρεπορτάζ του OPEN TV, η κυρία Ρόζα πριν από τρία χρόνια είχε χάσει σε ποσοστό 80 – 90% το ένα της μάτι από ωχρά κηλίδα και εδώ και ενάμιση χρόνο παρουσιάζει ένα παρόμοιο πρόβλημα και στο δεύτερο μάτι. Εδώ και ενάμιση χρόνο, ανά δύο μήνες, κάνει μια απαραίτητη ένεση στον «Ερυθρό Σταυρό», όμως πλέον αυτό δεν καθίσταται δυνατό.

«Μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω τη θεραπεία διότι έκλεισαν όλο το νοσοκομείο για Covid. Ο γιατρός είπε να πάμε σε ιδιώτη και δεν μπορούν να μας δώσουν και το φάρμακο. Ο ιδιώτης μόνο για να κάνει την ένεση ζητεί 200 ευρώ. Το φάρμακο δεν ξέρω πόσο κοστίζει γιατί είναι κρατικό. Ήδη υπάρχει στο νοσοκομείο το φάρμακο για μένα και για όλους τους άλλους αλλά μας είπαν ότι "δεν μπορούμε να σας το δώσουμε". Εμείς τώρα τι να κάνουμε; Να τυφλωθούμε;», αναρωτιέται η καταγγέλλουσα.via Ειδήσεις https://ift.tt/3uynWND
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.