Επίσκεψη Πατούλη στη Βαρβάκειο: «Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι αργά το Μεγάλο Σάββατο» (εικόνες - βίντεο)

Επίσκεψη Πατούλη στη Βαρβάκειο: «Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι αργά το Μεγάλο Σάββατο» (εικόνες - βίντεο)

Τη Βαρβάκειο Αγορά επισκέφθηκε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, προκειμένου να ενημερωθεί για το πώς κυμαίνονται οι τιμές των προϊόντων αλλά και για την τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενόψει Πάσχα.

Τον περιφερειάρχη υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κρεαταγοράς Ανδρέας Νιωτης. Ο κ. Πατουλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που υπάρχουν. Όπως τόνισε, οι έλεγχοι είναι εντατικοί ενώ η αγορά δημιουργεί τις συνθήκες ασφαλείας.

{https://youtu.be/qBzdVvHLUFU}

patoulis2

«Όπως διαπιστώσαμε έχει επάρκεια αγαθών καλής ποιότητας, καλών τιμών. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι αργά το Σάββατο. Ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί και στα ψαρικά είδαμε ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός προμηθευτών, αλλά και εμπόρων οι οποίοι μπορούν να διαθέσουν όλες αυτές τις ημέρες το καλύτερο των προϊόντων. Η περιφέρεια θα συμβάλει με τις υπηρεσίες της στην ασφάλεια των καταναλωτών μέχρι τέλους», δήλωσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=Olf-w6oXkyI}

patoulis3



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/3gInDMC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη