Χρυσοχοΐδης για Φουρθιώτη: Εξαιρετικά δυσώδης υπόθεση – Δημόσιο μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ.

Χρυσοχοΐδης για Φουρθιώτη: Εξαιρετικά δυσώδης υπόθεση – Δημόσιο μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θέλησε να πει ένα μπράβο στην ΕΛΑΣ για την σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη μέσα από δημόσια ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Αν και στην ανάρτηση δεν αναφέρεται το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη, είναι σαφές ότι όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάνει λόγο για «εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση», σε αυτήν αναφέρεται.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει ότι η ταχύτατη εξιχνίαση «μαρτυρά» τον υψηλό επαγγελματισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Γι' αυτό και δίνει δημόσια συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που εργάστηκαν στην υπόθεση.

«Η Ελληνική Αστυνομία μάχεται, πάντα στην πρώτη γραμμή, με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της. Η επιτυχία της να ξεδιαλύνει ταχύτατα μιαν εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση, οδηγώντας τους υπόπτους στη Δικαιοσύνη, μαρτυρά τον υψηλό επαγγελματισμό της. Νοιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ και δημοσίως την ομάδα που εργάστηκε για την υπόθεση αυτή», έγραψε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/2Ragzxi
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη