Μυστήριο με το τέλος του Σούπερ Μάριο; Πανικός στους φανς

Μυστήριο με το τέλος του Σούπερ Μάριο; Πανικός στους φανς

Τρόμος έχει σκιάσει τους φανς του δημοφιλούς παιχνιδιού Super Mario Bros, ύστερα από τις φημές σχετικά με τον επικείμενο θάνατο του διάσημου ψηφιακού χαρακτήρα.

H κυκλοφορία του «Super Mario Bros» του διάσημου Ιταλού υδραυλικού που γεννήθηκε πριν από 35 χρόνια και άλλαξε την ιστορία των video games ίσως να φθάνει στο τέλος της ύστερα από την απόσυρση των επετειακών προΐόντων της.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο λανσαρίστηκαν δύο remastered κλασσικά παιχνίδια, το Super Mario 3D All-Stars και το Super Mario Bros 35 - για την ελβετική κονσόλα, με καταληκτική ημερομηνία διάθεσης τις 31 Μαρτίου.

Η Nintendo, η ιδιοκτήτρια εταιρεία, επίσης κυκλοφόρησε μια σειρά από επετειακά προϊόντα Super Mario που ήταν διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ωστόσο το γεγονός ότι τα επετειακά προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα ενώ και το παιχνίδι «Super Mario Bros 35» δεν μπορεί πια να παιχτεί καθώς και η μη ενημέρωση για του λόγους του περιορισμένου χρόνου διάθεσης των προϊόντων και του παιχνιδιού, δημιούργησε απορίες και ανησυχία στους φίλους του παιχνιδιού.

«Ο Mario πεθαίνει αύριο, θα μου λείψει», έγραψε την Τρίτη ένας χρήστης προσθέτοντας ένα emoji λύπης.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία δήλωσε:

«Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, η φυσική έκδοση του παιχνιδιού Super Mario 3D All-Stars δεν θα αποσταλεί σε εμπόρους λιανικής πέρα από την περίοδο της 35ης επετείου του Super Mario Bros., που λήγει στις 31 Μαρτίου 2021. Οι μονάδες που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια της επετείου θα παραμείνουν διαθέσιμες για αγορά σε διάφορους λιανοπωλητές, όσο υπάρχουν προμήθειες διαρκούν. Η διαθεσιμότητα στο κατάστημα θα πρέπει να επιβεβαιώνεται με κάθε λιανοπωλητή».

Εν αναμονή λοιπόν για τους λάτρεις της σειράς προκειμένου να μάθουν νεότερα για το αγαπημένο τους παιχνίδι.



via Ειδήσεις https://ift.tt/31JCeyJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη