Δολοφονία Καραϊβάζ: Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο γενικός εισηγητής για την ελευθερία των ΜΜΕ του Συμβουλίου της Ευρώπης

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο γενικός εισηγητής για την ελευθερία των ΜΜΕ του Συμβουλίου της Ευρώπης

«Βαθιά σοκαρισμένος από τη βάναυση δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, που είναι ακόμη μία δολοφονία ενός ερευνητή δημοσιογράφου στην καρδιά της Ευρώπης και είναι εντελώς απαράδεκτη» δήλωσε με σημερινή ανακοίνωσή του ο γενικός εισηγητής για την ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και την ασφάλεια των δημοσιογράφων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Στέφαν Σέναχ.

 

 

Ο κ. Σέναχ καλεί τις ελληνικές Αρχές να διερευνήσουν διεξοδικά την υπόθεση και να προσάγουν τους δράστες στη δικαιοσύνη.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, δολοφονήθηκε με 10 σφαίρες τη στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του, το μεσημέρι της Παρασκευής στον Άλιμο. 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tiG7GM
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη