Covid Free πλέον το Γιβραλτάρ: Πολίτες γέμισαν εστιατόρια και μπαρ (Εικόνες και βίντεο)

Covid Free πλέον το Γιβραλτάρ: Πολίτες γέμισαν εστιατόρια και μπαρ (Εικόνες και βίντεο)

Μία από τις πρώτες covid free περιοχές του πλανήτη είναι πλέον το Γιβραλτάρ με το 90% του ενήλικου πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί και τους πολίτες να μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την κανονική μέχρι τον κορονοΐό ζωή. Φωτογραφίες και βίντεο δείχουν την επιστροφή στην κανονικότητα.

Τα μπαρ και τα εστιατόρια είναι κατάμεστα πλέον, με τους θαμώνες να καλούνται να φορούν μεν μάσκες σε κλειστούς χώρους, αλλά όχι στα τραπεζάκια έξω.

Ο πρωθυπουργός του Γιβραλτάρ επιβεβαίωσε χθες σχέδια για την άρση της απαγόρευσης εισόδου σε ξένους τουρίστες μ' ένα σύστημα σαν τα «φανάρια κυκλοφορίας», που θα ανοίγει για ταξιδιώτες από χώρες που έχουν μπει στο «πράσινο» - περιλαμβανομένης της Πορτογαλίας, χωρίς να υποχρεώνονται κατά την άφιξή τους σε καραντίνα, ενώ οι προερχόμενοι από κράτη που θα περιλαμβάνονται στο «πορτοκαλί» ή το «κόκκινο», θα υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ και μέτρα απομόνωσης ανάλογα με την κατηγορία.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3wEzvob
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη