Μπάμπης Λιόλιος: Άριστο κλίμα επικρατεί στις σχέσεις Δήμου και Περιφέρειας

Μετά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού, των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Ηλία Κυρμανίδη και Κώστα Καραγιάννη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Σανίδα και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κώστα Αποστολόπουλου στο Παράρτημα Δομοκού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας, για την ευγενική προσφορά ειδών διατροφής εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είχαμε την τιμή να τους υποδεχτούμε στο Δημαρχείο, όπου έγινε ανταλλαγή ευχών με τους Αιρετούς και το Προσωπικό του Δήμου μας.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε ακόμη μία φορά το άριστο κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις Δήμου και Περιφέρειας, καθώς και η ιδιαιτέρως γόνιμη συνεργασία.

Πάντα ευπρόσδεκτοι στο Δήμο Δομοκού!


Μετά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού, των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Ηλία Κυρμανίδη και Κώστα Καραγιάννη, του...

Δημοσιεύτηκε από Mpampis Liolios στις Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη