Πρεμιέρα για το λιανεμπόριο σήμερα με ουρές για rapid tests: Το οδοιπορικό του Dnews (εικόνες - βίντεο)

Πρεμιέρα για το λιανεμπόριο σήμερα με ουρές για rapid tests: Το οδοιπορικό του Dnews (εικόνες - βίντεο)

Πρεμιέρα με το δεξί κάνει μετά από τρεις μήνες καραντίνας το λιανεμπόριο. Οι καταναλωτές προσέρχονται από το πρωί στα καταστήματα τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις ενώ ο ΕΟΔΥ διενεργεί rapid tests.

«Είμαστε αισιόδοξοι, ο κόσμος διψάει να βγει να κάνει τις αγορές του και εμείς χαιρόμαστε πολύ που θα συνεχίσουμε και πάλι να δουλεύουμε και να εξυπηρετούμε τον κόσμο», αναφέρει στα Dnews, ο ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων, Ραγγαδής Τάσος.

Όσον αναφορά στην ανταπόκριση του κόσμου δηλώνει: «Υπάρχει μεγάλη ζήτηση. το τηλεφωνικό μας κέντρο χτυπά , έχουμε δεχτεί και mail με παραγγελίες , η διαδικασία είναι εύκολη , έχουμε στείλει μήνυμα στον πελάτη και γνωρίζουμε την ώρα που θα μας επισκεφθεί αλλά είναι και οι πελάτες οι οποίοι έχουν θα έχουν διάρκεια τριών στο μαγαζιά μας».

Δηλώσεις καταστηματάρχη

{https://youtu.be/Rx77guDtn78}

Δωρεάν rapid test - Ουρές στην Ερμού

Σε σχέση με το προηγούμενο άνοιγμα, αυτή τη φορά ο ΕΟΔΥ, στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, του Πειραιά και σε 102 συνολικά σημεία ανά την επικράτεια, έχει τοποθετήσει κινητές μονάδες οι οποίες πραγματοποιούν rapid test σε όσους κατεβαίνουν στην αγορά.
Συγκεκριμένα στην Ερμού, τα τεστ γίνονται στην κάτω πλευρά του Συντάγματος και στην πλατεία Μοναστηρακίου.

eodi1

eodi2

Εκπτώσεις έως 70%

Με την σειρά του ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών, Σαββιδης Μιχάλης, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι οι εκπτώσεις θα αγγίξουν το 70%.

«Ξεκινάμε ύστερα από πολλούς μήνες απραξίας. Η πίεση που έχει δεχτεί το λιανεμπόριο είναι πολύ μεγάλη. Το αδιάθετο εμπόρευμα είναι αρκετό σε όλες τις επιχειρήσεις και γι αυτό θεωρούμε ότι οι πρόσφορες που θα δούμε θα είναι ισάξιες των εκπτωτικων περιόδων. Θα δούμε εκπτώσεις έως 70%».

Δείτε τις δηλώσεις

{https://youtu.be/NQ4zOemXjzA}

SMS στο 13032

Υπενθυμίζεται, ότι η μετάβαση για ψώνια θα είναι εφικτή με με αποστολή sms στο 13032, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ωρών και θα μπορεί να αποσταλεί μόνο μια φορά ημερησίως, ενώ οι καταναλωτές, θα πρέπει να έχουν αποδείξεις για το ραντεβού τους όπως sms, ή email, online παραγγελίας. Η διαδικασία θα γίνεται με click away, δηλαδή παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα και με click in shop, δηλαδή προκαθορισμένο ραντεβού εντός του καταστήματος.

xatzipatouteliko

Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Γεώργιου Πατούλη

{https://youtu.be/OLnrX_CHpwQ}

Δηλώσεις Χατζηθεοδοσίου

{https://youtu.be/qxZHHyc8Ros}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3fH4qu9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη