ΣΕ ΠΩΤΗ ΦΑΣΗ! 1,8 δισ. δόσεις θα αγοράσει από την Pfizer η Ευρωπαϊκή Ενωση...



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη συμφωνία με τις εταιρείες Pfizer και BioNTech για την προμήθεια 900 εκατομμυρίων εγγυημένων δόσεων του εμβολίου κατά του κορωναϊού, με το δικαίωμα αγοράς ακόμη 900 εκατομμυρίων δόσεων, για την περίοδο 2021-2023, ανακοίνωσε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

Όπως τόνισε, θα ακολουθήσουν άλλα συμβόλαια και άλλες τεχνολογίες εμβολίων. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρες που επιτρέπουν τη δωρεά και τη μεταπώληση δόσεων Προβλέπει επίσης μηνιαία προγράμματα παράδοσης και κυρώσεις για πιθανές καθυστερήσεις.






from Press24.gr https://ift.tt/3euisyg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη