Μουσικό Σχολείο Λαμίας: Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της χορωδίας AlBaTroS του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διεθνές Διαδικτυακό Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης "11th World Choir festival on Musical, dedicated to the Enviroment"


Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της χορωδίας AlBaTroS του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διεθνές Διαδικτυακό Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης "11th World Choir festival on Musical, dedicated to the Enviroment".  To φεστιβάλ αυτό θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω του YouTube στις 8-9 Μάϊου 2021 και η χορωδία AlBaTroS -υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας κας Μάιρας Παπαποστόλου- εκπροσωπεί το σχολείο και την πόλη μας με το τραγούδι "Bohemian Rapsody" των Queen.  H συμμετοχή μας θα συνοδεύεται με ένα μικρό βίντεο το οποίο θα προβάλλει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Άκη Λούκα για την παραχώρηση του βίντεο της χορωδίας από την βιντεοσκόπηση της τελικής συναυλίας του Μουσικού Σχολείου Λαμίας το 2018, καθώς και τον Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση του βίντεο που αποτυπώνει τα ομορφότερα σημεία της πόλης μας.  

Συγχαρητήρια στον κ. Στράτο Τσίχλα διοργανωτή του φεστιβάλ, στην οργανωτική επιτροπή και σε όλες τις συμμετέχουσες χορωδίες από κάθε γωνιά του κόσμου!

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της χορωδίας AlBaTroS του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διεθνές Διαδικτυακό Χορωδιακό...

Δημοσιεύτηκε από Μουσικό Σχολείο Λαμίας στις Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη