Μπάμπης Λιόλιος: Ανήμερα του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς κάναμε το πρώτο βήμα προς την ελευθερία, επαναστατώντας κατά του κωροναϊού μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της καρδιάς μας κ.κ. Συμεών, υποβαλλόμενοι στην πρώτη δόση του εμβολιασμού με το εμβόλιο της AstraZeneca στο φιλόξενο Κ.Υ. Δομοκού

Ανήμερα του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς κάναμε το πρώτο βήμα προς την ελευθερία, επαναστατώντας κατά του κωροναϊού, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της καρδιάς μας κ.κ. Συμεών, υποβαλλόμενοι στην πρώτη δόση του εμβολιασμού με το εμβόλιο της AstraZeneca στο φιλόξενο Κ.Υ. Δομοκού.

Οι εργαζόμενοι μας υποδέχθηκαν με χαμόγελο, κάνοντάς μας να νιώσουμε πολύ άνετα και να μην αισθανθούμε το «τσίμπημα»!

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο που δείχνει το δρόμο σε όλο το ποίμνιο, όπως και το Προσωπικό του Κ.Υ. Δομοκού για την υπεράνθρωπη προσπάθειά του όλο αυτό το διάστημα που δοκιμαζόμαστε από την πανδημία.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Χρόνια Πολλά σε όλους, με την ευχή σύντομα να είμαστε ξανά ελεύθεροι...!!!







Ανήμερα του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς κάναμε το πρώτο βήμα προς την ελευθερία, επαναστατώντας κατά του...

Δημοσιεύτηκε από Mpampis Liolios στις Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη