ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΦΩΤΙΑ από τον ιδρυτή της BioNTech! «Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ θα διαρκέσει έως τα μέσα του 2022...»


Οι ιδρυτές της BioNTech αναμένουν ότι η πανδημία Covid-19 θα διαρκέσει έως τα μέσα του 2022
Η ανάμιξη και η αντιστοίχιση διαφορετικών τύπων εμβολίων θα μπορούσε να είναι απαραίτητη για τον τερματισμό της πανδημίας, λέει ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της εταιρείας στην εφημερίδα Wall Street Journal. 

Η αύξηση των μολύνσεων από κοροϊό σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ινδία εν μέσω σχετικής έλλειψης εφοδιασμού εμβολίων σημαίνει ότι η πανδημία θα συνεχίσει να εξαπλώνεται μέχρι τα μέσα του 2022, σύμφωνα με τους εφευρέτες του πρώτου εμβολίου Covid-19 που έχει εγκριθεί στη Δύση.

Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα, οι αρχές θα πρέπει να εξετάσουν τα μέτρα που μίξη και το ταίριασμα των εμβολίων από διαφορετικούς κατασκευαστές, δήλωσε ότι οι ιδρυτές της BioNTech SE BNTX-15,33% στη σύνοδο κορυφής του CEO της Wall Street Journal την Τρίτη. Η γερμανική εταιρεία συνεργάστηκε με την Pfizer Inc. για τη δοκιμή, την κατασκευή και τη διανομή του εμβολίου της.

«Πρέπει να διασφαλίσουμε πραγματικά υψηλά ποσοστά εμβολιασμού παγκοσμίως. Διαφορετικά, κανείς δεν θα είναι ασφαλής », δήλωσε ο Uğur Şahin, διευθύνων σύμβουλος της BioNTech. Είπε ότι η πανδημία θα τελειώσει μόνο όταν επιτευχθεί η ασυλία των κοπαδιών παγκοσμίως.

«Μέχρι τα μέσα του 2022, ακόμη και περιοχές με πληθυσμούς υψηλής πυκνότητας όπως η Ινδία θα φτάσουν σε υψηλό ποσοστό εμβολιασμού και ασυλία κοπαδιών», δήλωσε ο Δρ. Şahin. «Θα δούμε τους επόμενους 12 μήνες έναν αυξανόμενο αριθμό βιομηχανικών, αναπτυσσόμενων και χαμηλού εισοδήματος χωρών που θα φτάσουν σε αυτό το είδος ασυλίας αγέλης μόνο αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα των ήδη υπαρχόντων παικτών και προσθέτοντας νέους χώρους παραγωγής.

Ο Δρ Şahin, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία με τη σύζυγό του, Özlem Türeci, δήλωσε ότι επεκτείνουν την κατασκευαστική τους συμμαχία με περισσότερες από 30 εταιρείες προκειμένου να παράγουν περισσότερα εμβόλια για να προμηθεύσουν χώρες όπως η Ινδία .

Ανάμιξη και αντιστοίχιση διαφόρων τύπων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού λήψεων που βασίζονται στην τεχνολογία messenger RNA όπως το BioNTech's με τα λεγόμενα εμβόλια ιογενών φορέων όπως αυτά του AstraZeneca AZN-1,43% Το PLC, θα μπορούσε να είναι απαραίτητο για τον τερματισμό της πανδημίας, δήλωσε ο Δρ. Türeci, επικεφαλής ιατρός της BioNTech.

«Όσο περισσότερα εμβόλια διαθέτουμε, τόσο καλύτερο… Μπορούμε προφανώς να τα συνδυάσουμε και να ταιριάξουμε κατ 'αρχήν», δήλωσε ο Δρ Türeci. «Επειδή στο τέλος της ημέρας, θέλουμε να επιτύχουμε την ασυλία των κοπαδιών. Θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εμβολιασμένους ανθρώπους. "

Ο Δρ Türeci είπε ότι η BioNTech, η οποία κατέχει τα δικαιώματα για το εμβόλιο που εμπορεύεται μαζί με την Pfizer, δεν συζητά με εταιρείες στην Ινδία ή σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες για την άδεια παραγωγής, διότι θα παράγει μόνο τις λήψεις εντός του επικυρωμένου και καθιερωμένου δικτύου παραγωγής της.

Η διαδικασία παραγωγής εμβολίων mRNA είναι πολύπλοκη, γεγονός που καθιστά τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε νέους κατασκευαστικούς συνεργάτες μια αργή διαδικασία.



Η πανδημία είναι εκτός ελέγχου στην Ινδία λόγω χαμηλού εμβολιασμού
Ο συνιδρυτής της BioNTech Uğur Şahin μιλά για το πώς τα ποσοστά κοινωνικής απόστασης και εμβολιασμού επηρεάζουν την πανδημία Covid-19 σε διάφορα μέρη του κόσμου. Μίλησε στη Σύνοδο Κορυφής του CEO της Wall Street Journal.

Το δίκτυο παραγωγής της BioNTech, το οποίο αύξησε τον στόχο του 2021 από 1,2 δισεκατομμύρια δόσεις το Δεκέμβριο σε περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια, θα συνεχίσει να προσθέτει νέους χώρους παραγωγής για να αυξήσει την παραγωγή και να προμηθεύσει αναπτυσσόμενες και χαμηλού εισοδήματος χώρες.

Η BioNTech συνεργάστηκε με την Pfizer για παγκόσμια κατασκευή και διανομή, εκτός από τη Γερμανία, την Κίνα και την Τουρκία, όπου η γερμανική εταιρεία λειτουργεί μόνη της ή με άλλους συνεργάτες.

Στην Κίνα, η BioNTech συνεργάζεται με τη Shanghai Fosun Pharmaceutical Co. Ltd. Έχει ήδη λάβει κυβερνητική εντολή 100 εκατομμυρίων δόσεων εν αναμονή της έγκρισης από τις ρυθμιστικές αρχές της Κίνας.

Το εμβόλιο θα μπορούσε να εγκριθεί για χρήση στην Κίνα έως τον Ιούνιο και συνεχίζονται οι συνομιλίες μεταξύ της BioNTech και της κινεζικής κυβέρνησης που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην παραγγελία επιπλέον δόσεων, δήλωσε ο Δρ Şahin, ο οποίος ταξίδεψε στην Κίνα τον περασμένο μήνα.

Ο Δρ. Şahin επανέλαβε Κινέζους αξιωματούχους που δήλωσαν τον περασμένο μήνα ότι το εμβόλιο BioNTech θα μπορούσε να συμπληρώσει τις σπιτικές λήψεις τους, οι οποίες αποδείχθηκαν λιγότερο αποτελεσματικές σε δοκιμές και μελέτες πραγματικής ζωής.

«Με βάση τη συνεχιζόμενη αξιολόγηση τώρα για περισσότερο από 12 μήνες και τις συνομιλίες με τις κινεζικές αρχές, αναμένουμε ότι η έγκριση του εμβολίου μας θα μπορούσε να συμβεί τους επόμενους δύο μήνες», δήλωσε ο Δρ Şahin. «Μόλις συμβεί, θα αρχίσουμε να παρέχουμε στην Κίνα τις πρώτες 100 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου», πρόσθεσε.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχει περισσότερο περιθώριο για την παράδοση εμβολίων στην Κίνα, τα εμβόλια μας μπορεί να συμπληρώνουν τα υπάρχοντα κινεζικά εμβόλια και μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τους ηλικιωμένους, οι οποίοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το υψηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας και το εξαιρετικό προφίλ ασφάλειας που έχουμε παρατηρήσει για το εμβόλιο μας, " αυτός είπε.


from Press24.gr https://ift.tt/3umLwNw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη