Λαμία: Διευθυντής δημοτικού σχολείου φροντίζει μόνος του τις σχολικές υποδομές!!!


Για την εύρυθμη λειτουργία ενός δημοτικού σχολείου οι παράγοντες είναι πολλοί που οι περισσότεροι για μένα είναι άγνωστοι. 

Το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, οι παιδεία και οι ευσυνειδησία των διδασκάλων, το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι δάσκαλοι για να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους, αλλά πάνω απ όλα πιστεύω ότι τον βασικό ρόλο τον παίζει ο "Καπετάνιος" ο διευθυντής του Σχολείου. 

 Ο Κύριος της Φωτογραφίας είναι ο Νίκος Κοντογιάννης Διευθυντής το 1ου δημοτικού σχολείου Λαμίας. 

Με τον Νίκο γνωριζόμαστε και είμαστε φίλοι από τότε που ήρθα στην Λαμία. Δηλαδή γύρω στα δεκαπέντε χρόνια. 

Πολλές φορές τον έχω δει να βάφει στο προαύλιο του σχολείου, να στήνει μπασκέτες, δίχτυα του βόλεϊ και απ' ότι άκουσα μέσα στο σχολείο μόνος του κάνει τις περισσότερες χειρονακτικές εργασίες. 

Γνωρίζοντας τον Διευθυντή του σχολείου αλλά και πολλούς από τους διδασκάλους του σχολείου, προσωπικά δεν μου κάνει καθόλου έκπληξη που το 1ο δημοτικό σχολείο Λαμίας  θεωρείται ένα από τα πλέων λειτουργικά σχολεία του νομού Φθιώτιδος.

Την Τέταρτη 30-9-20 στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας είχα την τιμή εγώ και οι συνεργάτες μου να παρουσιάσουμε το βιβλίο μου "Φθιωτική Οιχαλία, η Γη του Βασιλιά Εύρυτου" και είχα την ευκαιρία από μόνος μου να διαπιστώσω την πληρότητα και την λειτουργικότητα του σχολείου.

Τελευταία είδα τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας να κουρεύει μόνος του το γκαζόν και σκέφτηκα να του κάνω μια έκπληξη με την παρούσα ανάρτηση χωρίς να το γνωρίζει. 

Φίλε Νίκο σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο σου και εύχομαι να σου αρέσει η έκπληξη μου.





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη