Λαμία ΚΑΦΑΟ: Εξαιρετική η ιδέα και συγχαρητήρια σε όσους την σκέφτηκαν και σε όσους την υλοποιούν

Εξαιρετική η ιδέα και συγχαρητήρια σε όσους την σκέφτηκαν και σε όσους την υλοποιούν , στον Δήμο Λαμιέων, στην Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων, στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων και στον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ) που δημιουργουν έργα στην εξωτερική επιφάνεια των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ (σε προκαθορισμένα σημεία). Η συγκεκριμένη δραστηριότητα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της δράσης καθαρισμού όψεων του αστικού τοπίου.

ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΣΕΙΡΆ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΆΘΛΙΑ ΓΚΡΆΦΙΤΙ !

Παράδειγμα προς μίμηση για τον Δήμο της Λαμίας ο Δήμος της Αθήνας

“Καθαρός και απαλλαγμένος από μπογιές, συνθήματα και τον αισθητικό βανδαλισμό ετών, αλλά και με τα γκράφιτι εικαστικής αξίας προστατευμένα, αποδίδεται στους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο ο ιστορικός δρόμος της Ερμού.

Στη μεγάλη επιχείρηση ευπρεπισμού και αντιγκράφιτι, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, εργάστηκαν και ανέτρεψαν την εικόνα εγκατάλειψης και βρωμιάς” . Ας ξεκινήσουμε από το κέντρο της πόλεως .

Θωμάς Τουσιάδης

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη