Λαμία: Ο δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος “σταμάτησε” τον Κώστα Σταυρογιάννη και τον Γιώργο Παλιούρα από τα καθήκοντά τους - Δείτε ποιοι τους αντικατέστησαν

 
Ο δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος “σταμάτησε” τον αντιδήμαρχο έργων Κώστα Σταυρογιάννη και τον  εντεταλμένο σύμβουλο Γιώργο Παλιούρα από τα καθήκοντά τους. Αφορμή στάθηκε ένα μικροεπεισόδιο ανάμεσα στους δυο αυτοδιοικητικούς την Μεγάλη Δευτέρα στο Δημαρχείο.

Ο δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος αφού ενημερώθηκε για τον συμβάν ζήτησε την παραίτηση και των δυο.

Ο μεν Γιώργος Παλιούρας υπέβαλε άμεσα την παραίτησή του κάτι που δεν έκανε ο Κώστας Σταυρογιάννης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα καθώς και τις πράξεις που αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο Δήμαρχος Λαμιέων είναι υπεύθυνος για τα τεχνικά έργα καθώς και για την Δημοτική Αστυνομία. Για την πολεοδομία υπεύθυνος θα είναι ο Παναγιώτης Φώσκολος και για την Πολιτική Προστασία ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κώστα Ξεφλούδας. Τέλος ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Παλιούρας σταματούν ''προσωρινά'' από τα καθήκοντά τους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη