Eπιτέλους! Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε τη «νέα τροφή»: σκουλήκια & έντομα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μετά από πρόταση της "Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων - ΕΑΑΤ" (European Food Safety Authority Trusted science for safe food) , που συμμετέχει από την...

Ελλάδα ο "ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΦΕΤ", η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε πως τα έντομα και τα σκουλήκια είναι η «νέα τροφή» (novel food) και μπορεί να διατεθεί στην αγορά.

Η πρόοδος της "επιστήμης" κάνει άλματα! Μετά τα πειραματικά εμβόλια λόγω της "πανδημίας", τις πλαστικές μπριζόλες του Μπιλ (Μπιλ Γκέιτς: "Αγκαλιάστε" το συνθετικό κρέας για να σωθεί ο πλανήτης). Όταν μάλιστα το πρότειναν αυτοί που παρέχουν "επιστημονικές συμβουλές και γνωστοποιεί τους υπάρχοντες και τους αναδυόμενους κινδύνους που συνδέονται με την τροφική αλυσίδα", κάτι σαν την "επιστημονική" κυβερνητική επιτροπή με ασυλία κι ακαταδίωκτο, μόνον ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι θα διαμαρτυρηθούν.

Επισήμως λοιπόν, τώρα γίνονται ένα «σνακ», «νέα τροφή», ότι μέχρι πρόσφατα ήταν για τους ίδιους "επιστήμονες" γνωστοί ως ένας από τους κύριους κινδύνους, σκαθάρια παρασίτων των μεγαλύτερων βιομηχανιών τροφίμων. Ζούμε την εποχή της αλματώδους ανάπτυξης της "επιστήμης"... τι κρίμα να μην είχαν διαπιστώσει οι "επιστήμονες" τόσο καιρό τα οφέλη από σκουλήκια και έντομα!




Ενδεικτικά δείγματα εντόμων και σκουληκιών της νέας ευρωπαϊκής τροφής, για το καλό των πολιτών της "πολιτισμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης... 

«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»... γι' αυτή τη θεϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση...



from Press24.gr https://ift.tt/2Stk2YH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη