Πανελλήνιες 2021 ΕΠΑΛ: «Άνοιξε» η σελίδα για τα θέματα Νέων Ελληνικών, πότε ανακοινώνονται

Πανελλήνιες 2021 ΕΠΑΛ: «Άνοιξε» η σελίδα για τα θέματα Νέων Ελληνικών, πότε ανακοινώνονται

Άνοιξε η σελίδα του Υπουργείου Παιδείας από όπου θα ανακοινωθούν τα θέματα των Νέων Ελληνικών – Έκθεσης που «έπεσαν» στις πανελλήνιες για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Άνοιξε λίγο μετά τις 08.30 η σελίδα για τα θέματα των πανελληνίων και για τους μαθητές των ΕΠΑΛ οι οποίοι εξετάζονται σήμερα στο θέμα των νέων ελληνικών. Η σελίδα αυτή αναρτάται από το υπουργείο ώστε να αποφευχθεί τυχόν πτώση του συστήματος από το αυξημένο ενδιαφέρον των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Έτσι πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από την επίσημη πια ανακοίνωση των θεμάτων για του μαθητές των ΕΠΑΛ που δίνουν σήμερα τη δική τους μάχη για μια από τις 77.415 θέσεις στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας.

sel

Το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει τα θέματα λίγο μετά τις 10 π.μ. στη σελίδα αυτή και αμέσως μετά το Dnews και τα φροντιστήρια Μεθοδικό θα δημοσιεύσουν τις προτεινόμενες απαντήσεις στο θέμα έκθεσης και τις ασκήσεις για τα Νέα Ελληνικά που θα πέσουν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης είχε οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι προσήλθαν στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ..

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ έγιναν δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο έγγραφο, όπως ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ των ΕΠΑΛ με το Δελτίο εξεταζομένου και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, 16 Ιουνίου, με την εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), των Μαθηματικών (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη, 17 Ιουνίου με την εξέταση των Μαθηματικών (Άλγεβρα).



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3cHFoJf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη