-->

Σε ισχύ από την Πέμπτη και η ψηφιακή δήλωση υγείας για τους επιβάτες (βίντεο)

Σε ισχύ από την Πέμπτη και η ψηφιακή δήλωση υγείας για τους επιβάτες (βίντεο)

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στην ψηφιακή δήλωση υγείας για τους επιβάτες, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει πρώτα οι πολίτες είτε να έχουν εμβολιαστεί είτε να έχουν κάνει rapid test ή self test ή μοριακό έλεγχο.

Οι επιβάτες θα μπορούν από αύριο Πέμπτη (03/06) να κάνουν τη σχετική δήλωση «υγείας» και ψηφιακά για τα ταξίδια τους, ώστε να αποφεύγονται οι συνωστισμοί στα λιμάνια και να γίνεται ομαλά η επιβίβασή τους στα πλοία. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης στην «ΕΡΤ» και στην εκπομπή «Από τις 6», επισημαίνοντας ότι θα πρέπει πρώτα οι πολίτες είτε να έχουν εμβολιαστεί είτε να έχουν κάνει rapid test ή self test ή μοριακό έλεγχο.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης διευκρίνισε, πάντως, ότι στις περιπτώσεις που οι πολίτες έχουν εμβολιαστεί δεν χρειάζεται να κάνουν rapid test ή self test. O υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανέφερε ότι παραμένει η οδηγία για πληρότητα των πλοίων στο 85% όταν διαθέτουν καμπίνες και στο 80% χωρίς καμπίνες.

Αναφορικά με το τραγικό συμβάν με τον νεκρό άνδρα, που συνέβη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός τόνισε ότι το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται η τάξη και η ασφάλεια στο λιμάνι.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3vPfPxq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->