Λαμία: «Είχε ως προτεραιότητα την Ευρώπη ο Νούνιες»

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει η Λαμία την απόκτηση του Κρίστοφερ Νούνιες. Αυτός θα αποτελέσει την πέμπτη της μεταγραφή.

Στην Κόστα Ρίκα υποστηρίζουν πως για τον Νούνιες ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες ομάδες. Ο 23χρονος διαθέτει καλό όνομα στην πατρίδα του και απέρριψε τόσο την πρόταση ανανέωσης της Καρταχένα όσο και εκείνες των Σάπρισα και Αλουχουελένσε. Επιπλέον, η Πουέμπλα από το Μεξικό αλλά και ομάδες της Ασίας τον ήθελαν. Γιατί εκείνος επέλεξε τη Λαμία;

Ο Χοσέ Αλταλέφ, ο μάνατζέρ του, μίλησε στο ESPN Costa Rica και εξήγησε εκεί πως προτεραιότητα του πελάτη του ήταν να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Υπήρξαν προτάσεις και ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, αλλά ο στόχος ήταν να παίξει στην Ευρώπη. Ήταν πάντα η προτεραιότητά μας. Η Ελλάδα είναι ένα σημαντικό βήμα για εκείνον».

Τέλος, οι πληροφορίες από την Κόστα Ρίκα αναφέρουν πως η Λαμία δεν θα πληρώσει τα τροφεία του παίκτη. Ήρθε σε συμφωνία με την Καρταχένα για να διατηρήσει εκείνη το 5% σε πιθανή πώλησή του στο εξωτερικό.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη