Ξαφνικά... χειμώνας και στην Αττική, σφοδρή καταιγίδα στη Ραφήνα (βίντεο, εικόνες)

Ξαφνικά... χειμώνας και στην Αττική, σφοδρή καταιγίδα στη Ραφήνα (βίντεο, εικόνες)

Το βράδυ της Τετάρτης (02/06) καταγράφηκαν ισχυρές καταιγίδες, βροντές και δυνατούς ανέμους στη Βορειοανατολική Αττική (Ραφήνα, Μαραθώνα και Σπάτα).

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν έλειψαν και την Τρίτη (01/06) από τη χώρα και είναι ενδεικτικό ότι ισχυρές καταιγίδες, βροντές και δυνατούς ανέμους καταγράφηκαν στη Βορειοανατολική Αττική (Ραφήνα, Μαραθώνα και Σπάτα). Χαλάζι και ισχυρές καταιγίδες έπληξαν τη Δευτέρα (31/05) τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Όσον αφορά στον καιρό της Τετάρτης (02/06), σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας οι άνεμοι θα αγγίξουν τα επτά μποφόρ, ενώ στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικούς όμβρους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Δείτε βίντεο από τη Ραφήνα:

Υπενθυμίζεται ότι καταιγίδες και χαλάζι έπληξαν περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, όπως η Ξάνθη, η Νάουσα και η Αλεξανδρούπολη. Παρά το γεγονός πως το πρωί επικρατούσε ηλιοφάνεια, το σκηνικό του καιρού άλλαξε απότομα το μεσημέρι, με τη βροχή να είναι ισχυρή και έντονη. Σημειώθηκε, μάλιστα, και ιδιαίτερα έντονη χαλαζόπτωση ακόμη και μέσα στην πόλη, με το χαλάζι να σκεπάζει δρόμους και αυλές σπιτιών.

{gallery}xalazi kataigida xanthi xanthinea{/gallery}

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yXDYUr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη