Βασιλακόπουλος: Μονόδρομος ο εμβολιασμός, «μην ακούτε τους τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές»

Βασιλακόπουλος: Μονόδρομος ο εμβολιασμός, «μην ακούτε τους τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές»

O καθηγητής Πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, το πρωί της Παρασκευής, αναφέρθηκε στον εμβολιασμό τον οποίο χαρακτήρισε ως «τη μόνη λύση, ότι είναι μονόδρομος».

Αναφορικά με την περίπτωση της αναισθησιολόγου στην Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και επιμένει πως δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, ο καθηγητής δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δυστυχώς υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό συναδέλφων μου, οι οποίοι αρνούνται την πραγματικότητα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο ΣΚΑΪ, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να μην ακούει τους «τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές».

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να βλέπουν την μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι ό,τι περίπου το 85% των γιατρών έχουν εμβολιαστεί» ανέφερε, τονίζοντας πως οι γιατροί-αρνητές του εμβολίου είναι μειοψηφία.

Επιπλέον, όσον αφορά την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα, ο καθηγητής εξέφρασε την γνώμη πως το κράτος έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εμβολιασμού πανευρωπαικά και αυτό αναγνωρίζεται από τους ευρωπαίους επιστήμονες.

«Εάν εμείς δεν εκμεταλλευτούμε αυτήν την δυνατότητα που μας δίνει το κράτος, θα είμαστε και σαν λαός άξιοι της μοίρας μας», κατέληξε ο καθηγητής.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34JbijY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη