Αγρότης βρήκε νεκρό πεσμένο σε αρδευτικό κανάλι, είχαν ξεκινήσει να τον τρώνε ποντίκια (βίντεο)

Αγρότης βρήκε νεκρό πεσμένο σε αρδευτικό κανάλι, είχαν ξεκινήσει να τον τρώνε ποντίκια (βίντεο)

Σοκαριστικό θέαμα στη Γαστούνη Ηλείας, όπου αγρότης βρήκε νεκρό πεσμένο σε αρδευτικό κανάλι. Το πτώμα έφερε σημάδια από τρωκτικά στα χέρια και το πρόσωπο.

Σόκαρε την κοινωνία της Ηλείας η είδηση πως αγρότης βρήκε νεκρό πεσμένο μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Το πτώμα έφερε, μάλιστα, σημάδια από τρωκτικά στα χέρια και το πρόσωπο Το τραγικό συμβάν έγινε στο Καλό Πηγάδι στη Γαστούνη Ηλείας. Ο εκλιπών ήταν ηλικίας 76 ετών και ο αγρότης που τον βρήκε, έντρομος ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού.

Σύμφωνα με το «patrisnews.com», ο ηλικιωμένος ήταν πεσμένος με το πρόσωπο στο γεμάτο με νερό κανάλι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η αρχική εικόνα έδειχνε πτώμα σε προχωρημένη σήψη, κάτι που στη συνέχεια αποκλείστηκε.

Το πτώμα έφερε σημάδια από τρωκτικά στα χέρια και το πρόσωπο και το δυστύχημα εκτιμάται ότι έγινε τις τελευταίες ώρες, αφού κάτοικοι της Γαστούνης είχαν δει τον εκλιπόντα την ίδια ημέρα που βρέθηκε νεκρός.

{https://youtu.be/0eGltCNx6U8}

Στο σημείο έσπευσε ο διοικητής του ΑΤ Πηνειού κ. Κ. Λεμποτέσης με άνδρες του ΑΤ και άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφθασε στο σημείο ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Π. Μάνδαλος. Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου 76χρονου.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ic7YFS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη