
Ένα βίντεο από το 2014 ήρθε στην δημοσιότητα. Σε αυτό το βιντεο βλέπουμε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δολοφόνο της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, στα «ζόρικα επαγγέλματα».
Ο Σπύρος Σούλης, τότε, έκανε γύρισμα παρουσιάζοντας το επικίνδυνο επάγγελμα του πιλότου και στα πλάνα βλέπουμε τον συζυγοκτόνο, ο οποίος τότε βρισκόταν στο στάδιο της εκπαίδευσής του.
«Είναι στην έδρα της εταιρείας στα Μέγαρα, είχε πάει για γύρισμα ο Σπύρος Σούλης για να μας δείξει ακριβώς ποιο είναι το επικίνδυνο επάγγελμα του πιλότου.
Είχε κάνει γυρίσματα και στην αίθουσα που συνεδριάζουν οι πιλότοι για να δείξει πώς ακριβώς γίνεται η ενημέρωση και ο συζυγοκτόνος είναι εκεί όπου τον συναντάει ο Σπύρος Σούλης», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.
Ολόκληρη η εκπομπή:
from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3dfXrqa
via IFTTT