Αστροναύτης εντόπισε το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» από το διάστημα...

Αστροναύτης εντόπισε το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» από το διάστημα...

Ο Σέιν Κίμπροου ανάρτησε φωτογραφία στο Twitter και στο μήνυμά του έγραψε «είδα επίσης το Στάδιο Καραϊσκάκης»

Ενας αμερικανός αστροναύτης της NASA, ο Σέιν Κίμπροου (Shane Kimborough) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από... ψηλά που δείχνει ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Ο αστροναύτης εντόπισε από το... πιλοτήριό του την έδρα του Ολυμπιακού, το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο Φάληρο, μια ανάσα από τη Μαρίνα της Αθήνας, και ανέβασε το φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Twitter

Ο Σέιν Κίμπροου έγραψε τα εξής στο μήνυμά του:

«Beautiful Athens, Greece is under a few clouds today. I can still spot 4 airports in this photo. Can you find them? I also spotted Karaiskakis Stadium near the Athens Marina.»

Σε μετάφραση: «Η όμορφη Αθήνα στην Ελλάδα βρίσκεται κάτω από λίγα σύννεφα σήμερα. Μπορώ ωστόσο, να εντοπίσω τέσσερα αεροδρόμια σε αυτήν τη φωτογραφία. Μπορείτε να τα βρείτε; Είδα επίσης το Στάδιο Καραϊσκάκης κοντά στη Μαρίνα της Αθήνας.»

{https://twitter.com/astro_kimbrough/status/1404437408146509824?s=20}

Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ του απάντησε αναρτώντας αντίστοιχη φωτογραφία με την τοποθεσία όπου βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet.

{https://twitter.com/USAmbPyatt/status/1404702367308779520?s=20}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2SzGTCg
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.