Αστροναύτης εντόπισε το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» από το διάστημα...

Αστροναύτης εντόπισε το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» από το διάστημα...

Ο Σέιν Κίμπροου ανάρτησε φωτογραφία στο Twitter και στο μήνυμά του έγραψε «είδα επίσης το Στάδιο Καραϊσκάκης»

Ενας αμερικανός αστροναύτης της NASA, ο Σέιν Κίμπροου (Shane Kimborough) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από... ψηλά που δείχνει ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Ο αστροναύτης εντόπισε από το... πιλοτήριό του την έδρα του Ολυμπιακού, το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο Φάληρο, μια ανάσα από τη Μαρίνα της Αθήνας, και ανέβασε το φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Twitter

Ο Σέιν Κίμπροου έγραψε τα εξής στο μήνυμά του:

«Beautiful Athens, Greece is under a few clouds today. I can still spot 4 airports in this photo. Can you find them? I also spotted Karaiskakis Stadium near the Athens Marina.»

Σε μετάφραση: «Η όμορφη Αθήνα στην Ελλάδα βρίσκεται κάτω από λίγα σύννεφα σήμερα. Μπορώ ωστόσο, να εντοπίσω τέσσερα αεροδρόμια σε αυτήν τη φωτογραφία. Μπορείτε να τα βρείτε; Είδα επίσης το Στάδιο Καραϊσκάκης κοντά στη Μαρίνα της Αθήνας.»

{https://twitter.com/astro_kimbrough/status/1404437408146509824?s=20}

Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ του απάντησε αναρτώντας αντίστοιχη φωτογραφία με την τοποθεσία όπου βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet.

{https://twitter.com/USAmbPyatt/status/1404702367308779520?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2SzGTCg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη