Πανιώνιος: Κίνδυνος αφανισμού για τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης

Πανιώνιος: Κίνδυνος αφανισμού για τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης

 Δύσκολα θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Πανιώνιος μετά την απόσυρση της τροπολογίας για τα χρέη

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται πλέον ο Πανιώνιος ο οποίος απειλείται με αφανισμό, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε την απόσυρση τροπολογίας που αφορούσε τη μεταφορά των χρεών στα φυσικά πρόσωπα.

Πρακτικά έχουμε να κάνουμε με μια αληθινή συμφορά για τον ιστορικό Πανιώνιο αφού η τροπολογία σχετίζεται -μεταξύ άλλων- με τη μεταβίβαση των χρεών των ποδοσφαιρικών ομάδων προς το Δημόσιο στα φυσικά πρόσωπα που δημιούργησαν αυτά τα χρέη.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και είχε κατατεθεί στη γραμματεία της κυβέρνησης για να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιουνίου, αλλά τώρα, ήρθε η απόφαση-σοκ για τον Πανιώνιο σύμφωνα με την οποία αποσύρεται μέχρι νεοτέρας.

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη ο Πανιώνιος βλέπει να μπαίνει ταφόπλακα στο όνειρο της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό θα συμβεί γιατί με τα χρέη προς το Δημόσιο να ξεπερνάνε τα 8 εκατ. ευρώ και θα τον ακολουθούν όταν θα επιστρέψει ως ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως αν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να μπει να βοηθήσει, ο ιστορικός καταδικάζεται να... βολοδέρνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Με βάση την απόσυρση της τροπολογίας ουσιαστικά ακυρώνεται η όποια αγωνιστική άνοδος του Πανιωνίου από την Γ' Εθνική, αφού καταλαβαίνει κανείς πως με αυτό το χρέος δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Super league 2.

Μετά από αυτή την απόφαση, επίσης, η κυβέρνηση χάνει και τις όποιες πιθανότητες είχε κάποια στιγμή να πάρει πίσω κάποιες από τις οφειλές από τα όποια φυσικά πρόσωπα στα οποία θα μεταβιβάζονταν τα χρέη του Δημοσίου…



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2RwoDJq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη