Δημ. Πολιτόπουλος: Με τη στήριξη της κοινωνίας ισχυροποιούμε τη φωνή μας - Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ θα βρεθούν στη Λαμία


Συνεχίζεται η περιοδεία του Συνεκπροσώπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρη Πολιτόπουλου στην Κεντρική Ελλάδα με τη συνδρομή των εκπροσώπων των τοπικών οργανώσεων, Νίκου Πουτσιάκα και Παναγιώτη Στασινού. Αυτή τη φορά οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ θα βρεθούν στη Λάρισα, τον Βόλο, τη Λαμία και σε άλλους όμορους Δήμους. Η τοπική αυτοδιοίκηση, οι σεισμόπληκτοι, οι συλλογικότητες, αλλά και επιχειρηματικοί φορείς συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα των συναντήσεων των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ που στόχος τους είναι να ενημερώσουν για τις θέσεις τους και να ενημερωθούν για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνικών, καθώς και για προτάσεις που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση καίριων θεμάτων που γνωρίζουν οι συγκεκριμένες περιφέρειες.

Όπως σημειώνει ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, «Στόχος μας είναι να κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους ότι οι αποτελούμε τον επίσημο εκφραστή της πολιτικής οικολογίας στη χώρα μας, με ολοκληρωμένες θέσεις για όλα τα κομβικά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη. Το γεγονός ότι αποτελούμε Μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος είναι καθοριστικής σημασίας για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να παρέμβουμε στα εθνικά και τοπικά μας ζητήματα στο Ευρωκοινοβούλιο. Για να καταφέρουμε όμως περισσότερα χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και στήριξη στης κοινωνίας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ισχυροποιήσουμε τη φωνή μας. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας να συστρατευθούν μαζί μας, στον αγώνα μας για ένα πράσινο μέλλον, μιας βιώσιμης οικονομίας που θα προσφέρει στους νέους μας σταθερές θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς απολαβές, σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη