Λαμία: Επεκτείνεται το δίκτυο του ποδηλατόδρομου

Εισήγηση του κ. Δημάρχου προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

          Τίθεται υπόψη της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η  μελέτη τεκμηρίωσης για την δημιουργία ποδηλατοδρόμου , στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπλασης Νοτιοδυτικού Τμήματος Λαμίας -2 Κατασκευή Δικτύου Ποδηλατοδρόμου & Κοινοχρήστων Χώρων της περιοχής Παρέμβασης». 

         Πρόκειται για δίκτυο ποδηλατόδρομου , σε συνέχεια του υφιστάμενου δικτύου της νότιας περιοχής της Λαμίας και διέρχεται από τις οδούς : Ελευθερίας, Καρυκοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Παναγιωτόπουλου, Κατράκη , Πετρόπουλου, Καράγιωργα, Χατζηδάκη, Γληνού και Βελουχιώτη.      

Προτείνεται:

1) Η λήψη απόφασης για την έγκριση της κατασκευής του ποδηλατόδρομου στα πλαίσια του έργου : «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπλασης Νοτιοδυτικού Τμήματος Λαμίας -2 Κατασκευή Δικτύου Ποδηλατοδρόμου & Κοινοχρήστων Χώρων της περιοχής Παρέμβασης». 

2) Να γίνει εισήγηση  προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση κατασκευής του ποδηλατόδρομου.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη