Επασί: «Να βρεθώ στο Κόπα Άφρικα με το Καμερούν»

Ο Επασί κλήθηκε στην Εθνική Καμερούν και ενδέχεται να ντεμπουτάρει με την Εθνική του ομάδα στο επερχόμενο φιλικό με τη Νιγηρία.

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Επασί, βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Καμερούν, στη Βιέννη. Ο 29χρονος αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του και να ντεμπουτάρει με τα «λιοντάρια», στο επερχόμενο φιλικό (4/6) με τη Νιγηρία.

«Όλοι με καλωσόρισαν και προς το παρόν για εμένα όλα κυλάνε καλά. Το φετινό Κόπα Αφρικα θα γίνει στο Καμερούν (Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2022). Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλω να βρίσκομαι εδώ», σχολίασε μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της χώρας του.

Θυμίζουμε πως η Λαμία έχει κάνει πρόταση στον έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά ζήτησε χρόνο για να απαντήσει. Άλλωστε, έκανε μια εξαιρετική χρόνια και ίσως να περιμένει κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Πάντως, η τελική του απάντηση αναμένεται να δοθεί μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη