Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε όχημα διαφυγής αλλά ούτε και DNA στα νύχια της Καρολάιν

eurokinissi

Μυστήριο εξακολουθεί να περιβάλλει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν αλλά δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των δολοφόνων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, στο περιθώριο δημοσιεύματος της βρετανικής Sun το οποίο αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά την ίδια ώρα, ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον «γρίφο του εγκλήματος», σχολιάζει πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί από την δολοφονία αυτή ωστόσο δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία», πρόσθεσε ο κ. Πάκος. 

Σχετικά με το τι είναι αυτό που δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ως προς την συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες, ο κ. Πάκος απάντησε ότι αυτό αποτελεί το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία πως θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη «δεμένος» ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2TFa2MC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη