-->

ΠΑΣ Λαμία: Φιλική ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η Λαμία είχε τις φάσεις, ο Απόλλων Σμύρνης την ουσία με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να κερδίζει με 0-1 με το γκολ του Σλίβκα.

Ένα γκολ του Σλίβκα στο 18’ έκανε τη διαφορά στη φιλική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Λαμίας στο φιλικό τεστ που έδωσαν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το φετινό πρωτάθλημα. 

Οι Μιχάλης Γρηγορίου και Γιάννης Πετράκης έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους θέλοντας να τσεκάρουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα. Η Λαμία αν και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο μέρος είδε την εστία της να παραβιάζετε με τον Τσιλούλη να πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Σλίβκα. 

Στο δέυτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και η υψηλή θερμοκρασία δεν βοήθησαν τον ρυθμό του αγώνα. Οι μεν γηπεδούχοι έφτιαξαν φάσεις με τους Ελευθερίαδη και Μαζουλουξή να είναι οι πρωταγωνιστές αυτών χωρίς όμως να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Mαρτίνεζ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Ταιρόν, Μανούσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Έπαιξαν και οι: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Νούνιες, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Βλαχομήτρος, Ελευθεριάδης, Νικολόπουλος, Βύντρα, Τρούμπουλος, Τσούκαλος, Μανουσάκης, Κωστίκα, Μαζουλουξής.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βερούλστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα.

Έπαιξαν και οι: Κότσαρης, Μουστάκας, Μπαξεβανίδης, Γκούφας, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Κυρίτσης, Δούμας, Τανάθι, Ραίλι, Ιωαννίδης, Κάστρο, Ρώσσης.

www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->