Δήλωση βόμβα: Μόνο εμβολιασμένοι στα νησιά (βίντεο)

Δήλωση βόμβα: Μόνο εμβολιασμένοι στα νησιά (βίντεο)

Ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής ΜΕΘ νοσοκομείου Παπανικολάου, xαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη τη χαλάρωση στα νησιά», με αφορμή τη Μύκονο και σημείωσε ότι κατά τη γνώμη του στα νησιά έπρεπε να πάνε μόνο εμβολιασμένοι.

Μιλώντας στον ANT1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», ο καθηγητής εξέφρασε τη διπλή ανησυχία της ιατρικής κοινότητας, που είναι αφενός η τυχόν επέκταση της νόσου στις μεγάλες ηλικίες, αλλά και το μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων.

«Κι εγώ θα νοσήσω, αλλά ελαφρά, χωρίς να προκαλέσω προβλήματα στους υπόλοιπους», είπε υπενθυμίζοντας ότι, ο ίδιος έχει εμβολιαστεί και χαρακτήρισε τον εμβολιασμό «ηθική υποχρέωση».

Χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη τη χαλάρωση στα νησιά», με αφορμή τη Μύκονο και σημείωσε ότι κατά τη γνώμη του στα νησιά έπρεπε να πάνε μόνο εμβολιασμένοι.

Τέλος εκτίμησε ότι, είναι «μονόδρομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, αν θέλουμε να σταματήσουμε το 4ο κύμα».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3y8ijrT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη