MYTILINEOS: Υπογραφή σύμβασης για κατασκευή υποσταθμών υψηλής τάσης στη Γεωργία

MYTILINEOS: Υπογραφή σύμβασης για κατασκευή υποσταθμών υψηλής τάσης στη Γεωργία

Η εταιρεία MYTILINEOS υπέγραψε σύμβαση με την Georgian State Electrosystem JSC (GSE) για την κατασκευή δύο νέων Υποσταθμών Υψηλής Τάσης 220/110kV και την επέκταση Υποσταθμών 500kV και 400kV ενός υπάρχοντος σταθμού μετατροπής στη Γεωργία.

Πρόκειται για το πρώτο έργο για την MYTILINEOS στη Γεωργία και στην ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου. «Η τεχνογνωσία της σε σύγχρονα ενεργειακά έργα (όπως τα ΚΥΤ Κορίνθου και Κουμουνδούρου, καθώς και οι Υποσταθμοί στην Αλβανία), αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας για την κάλυψη σημαντικών ενεργειακών αναγκών και την εξασφάλιση ενεργειακής ασφάλειας», αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Η σύμβαση έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών και η συμβατική αξία για την MYTILINEOS ανέρχεται σε 35.665.000 ευρώ.

Η Γεωργία έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την KfW. Η σύμβαση με την MYTILINEOS αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του «Open Program Extension Transmission Network Georgia II», προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η ροή φορτίου, να αυξηθεί η ικανότητα μεταφοράς και να βελτιωθεί η αξιοπιστία του δικτύου μεταφοράς της χώρας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3xrNqOr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη