«Η Μαιρούλα έφυγε αλλά δεν την ξεχνάμε», λύγισε on air ο Παπαδάκης για την εικονολήπτρια (βίντεο)

SCREENSHOT

H τελευταία εκπομπή για φέτος για τον Γιώργο Παπαδάκης έφτασε στο τέλος της και ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη του για την πιο δύσκολη στιγμή της χρόνιας, όταν η εικονολήπτρια Μαίρη Μάτσα, σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν πήγαινε στην δουλειά της.

Ο παρουσιαστής Γίωργος Παπαδάκης, αναφέρθηκε στον θάνατο της εικονολήπτριας του ΑΝΤ1, Μαίρης Μάτσα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (1/4) καθώς πήγαινε στη δουλειά της. Η Μαίρη Μάτσα καθόταν πάντα απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς χειριζόταν την κάμερα που τραβάει εκείνον.

«Ερχόταν στη δουλειά της εδώ, μαζί μας. Η Μαιρούλα "έφυγε". Η Μαιρούλα "έφυγε" αλλά δεν την ξεχνάμε. Μαιρούλα, κλείνοντας αυτή η τηλεοπτική χρονιά...» άρχισε να λέει ο Γιώργος Παπαδάκης αλλά εμφανώς συγκινημένος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και πάσαρε ένα βίντεο αφιερωμένο σε εκείνη.

Το δυστύχημα

mairiq

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5:00 στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Ραφήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε καθώς έβγαινε από τη γέφυρα του Σταυρού.

Το αυτοκίνητό της έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια ένα άλλο όχημα έπεσε πάνω του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, ωστόσο εξέπνευσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=WiIkohzQptM}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3xoNqil
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη