Άρης - Λαμία 1-1: Φιλική ισοπαλία

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τη Λαμία, με τον Ασλανίδη να ισοφαρίζει για τους κίτρινους με κεφαλιά στο 90+8'. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Σάσα στο 70'.

Δεν είχε νικητή η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τη Λαμία στο Βικελίδης. Σ' ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο έληξε 1-1, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο φινάλε με γκολ του Ασλανίδη.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με συνεργασίες του Καμαρά, του Ιτούρμπε και του Μαντσίνι να "σπάσουν" την άμυνα της Λαμίας, χωρίς όμως επιτυχία. Έτσι, αναλώθηκαν σε ατομικές ενέργειες, δίχως αποτέλεσμα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενουμένους στο 8'. Ο Γκέντσογλου εκτέλεσε κόρνερ απ' τα αριστερά, υπήρξε αλαλούμ στην περιοχή, αλλά δύο φορές ο Τζανετόπουλος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Σε ένα φτωχό πρώτο μέρος ο Άρης έκανε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 45' με κεφαλιά του Δεληζήση.

Στο β' μέρος, ο Άρης δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, με τους Φθιώτες να ανεβάζουν ρυθμό και να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους. Έτσι, μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 70'. Ο Τιρόνε εκτέλεσε φάουλ απ' τα δεξιά, ο Σάσα βρήκε την μπάλα με το κεφάλι στην προσπάθειά του να διώξει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ενώ, η Λαμία αγκάλιαζε τη νίκη ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν απ' το φινάλε. Ο Τζέγκο έβγαλε τη σέντρα απ' τα δεξιά με τον Ασλανίδη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας 1-1.

Άρης: Ντένις, Λούμορ, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ασλανίδης, Εντιαγέ, Ματίγια, Μαντσίνι, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Αντέτζο, Γκέντζογλου, Νούνιες, Μανούσος, Μανουσάκης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη