Ευθύμιος Καραΐσκος: Σήμερα, μετά από τριάντα και πλέον χρόνια, έφθασε η στιγμή να μιλήσουμε για τις νέες πλατείες Διάκου, Ελευθερίας και Λαού (video)


Δείτε όσα ανέφερε ο δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος:

Σήμερα, μετά από τριάντα και πλέον χρόνια, έφθασε η στιγμή να μιλήσουμε για τις νέες πλατείες Διάκου, Ελευθερίας και Λαού, που θα σηματοδοτούν μια νέα εποχή και θα προσδιορίζουν την νέα και σύγχρονη ταυτότητα της πόλη μας.

Μέσα από τον πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που αποφάσισε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο, ελπίζουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των αρχιτεκτόνων για αυτές τις αναπλάσεις. Θέλουμε να καταλήξουμε σε σχέδια, τα οποία να μας αποδώσουν  νέους δημόσιους χώρους, με νέα αισθητική, νέες προσεγγίσεις, που σέβονται όμως τον χαρακτήρα και τα ιστορικά χαρακτηριστικά του τόπου.

Ελπίζουμε οι αρχιτεκτονικές προτάσεις και ο δημόσιος διάλογος γύρω από αυτές να μας επιτρέψουν να επανασυστήσουμε  το αστικό κέντρο, αλλά και τη πόλη μας τη Λαμία,  ως μια σύγχρονη, φιλόξενη για τους ανθρώπους της, ευρωπαϊκή πόλη.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη