Σοβαρές καταγγελίες: Έτσι κόλλησα τη μετάλλαξη Δέλτα, τι λέει η 14χρονη που νόσησε στην κατασκήνωση (βίντεο)

Σοβαρές καταγγελίες: Έτσι κόλλησα τη μετάλλαξη Δέλτα, τι λέει η 14χρονη που νόσησε στην κατασκήνωση (βίντεο)

Απ' ότι είχα ακούσει ότι τα παιδιά δεν κολλάνε τόσο εύκολα, έλεγα ότι οι πιθανότητες να κολλήσω είναι ελάχιστες» σημείωσε η νεαρή μαθήτρια που νόσησε από μετάλλαξη Δέλτα στην κατασκήνωση.

Τόσο η 14χρονη όσο και η μετέρα της έκαναν σοβαρές καταγγελίες.

«Μου είχε αναφέρει στο τελευταίο τηλεφώνημα πως υπήρχαν παιδιά πάρα πολύ ταλαιπωρημένα. Αφυδατωμένα σαν να τα είχαν ώρες στον ήλιο και να σέρνονται».

Μουδιασμένη η 14χρονη Θοδώρα παρακολουθούσε το ένα μετά το άλλο παιδί ν' αποχωρεί από την κατασκήνωση άρον άρον και υπό άκρα μυστικότητα.

«Στην αρχή δεν με άγχωσε πολύ αλλά όταν άρχισαν να γίνονται πολλά τα παιδιά άρχισα να αγχώνομαι».
Επιχείρησαν να κρύψουν τα κρούσματα

«Και τα κρατούσαν εκεί τα παιδιά με κίνδυνο και όταν έφταναν στο αμήν στο 40-41 πυρετό ειδοποιούσαν τους γονείς με εχεμύθεια. Τάχα μου πως έχουν ηλίαση όπως είπαν και σε μένα».

Τι λέει η 14χρονη

«Με πήγαν αργά γιατί είχα πάει ήδη για ύπνο και μετά ήρθαν να μας θερμομετρήσουν. Και αμέσως με πήγαν στο αναρρωτήριο και ήταν άλλο ένα παιδάκι».

Η θερμομέτρηση μάλιστα, όπως λέει η ίδια, έγινε την ώρα που κοιμόταν.

«Δε μου έβαλαν κανονικό θερμόμετρο αλλά πιστόλι. Και με ξύπνησαν αφότου με θερμομέτρησαν και μου λένε πήγαινε στο αναρρωτήριο».

«Είχα πυρετό, ένιωθα ατονία, ζαλάδα. Είχα υπνηλία» πρόσθεσε η 14χρονη Θεοδώρα μιλώντας στο Mega

«Μπήκε με αρνητικό τεστ & βγήκε εμπύρετη»

«Με άφησαν 45 λεπτά έξω. Τους είπα ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένη τουλάχιστον να μπω να κάτσω σε μια σκιά. Αυτοί τίποτα. Και ζητούσα να δω τη διευθύντρια» είπε ημητέρα της 14χρονης

Μετά από σχεδόν 1 ώρα αναμονής, η διευθύντρια εμφανίστηκε στην είσοδο ενώ σε διάστημα 3 ωρών η κατασκήνωση άδειασε όπως όπως με δεκάδες γονείς να τρέχουν έντρομοι να παραλάβουν τα εμπύρετα παιδιά τους.

«Απαιτήσατε να σας το φέρω με αρνητικό τεστ και σας το έφερα. Έτσι απαιτώ να το παραλάβω αρνητικό. Τεστ δεν κάναμε μου λέει γιατί θέλουμε τη συγκατάθεση του γονιού».

Η εν λόγω κατασκήνωση υποχρεώθηκε σε ολιγοήμερη αναστολή λειτουργίας προκειμένου να προχωρήσουν σε απολύμανση των εγκαταστάσεων.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3sQHg9l
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.