-->

Α.Ο. Λαμίας: Η πρώτη προπόνηση της ομάδας η ομάδα η οποία θα αγωνίζεται για 2η συνεχή χρονιά στα σαλόνια της Volley League (φωτογραφίες)


Το απόγευμα της Δευτέρας 23/8/2021 πραγματοποιήθηκε στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γήπεδο Λαμίας η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Α.Ο. Λαμίας για την σεζόν 2021-2022, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα μας θα αγωνίζεται, για 2η συνεχή χρονιά, στα σαλόνια της Volley League.

Με κέφι και όρεξη για δουλειά, παίκτριες και προπονητικό team ξεκίνησαν την προετοιμασία, βάζοντας τον πήχη ψηλότερα από ποτέ, αφού η εμπειρία πλέον είναι μεγαλύτερη, αλλά και οι μεταγραφές που έκανε η διοίκηση του Α.Ο.Λ. στοχεύουν ψηλά.

Να σημειωθεί ότι στο Χαλκιοπούλειο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος, δείχνοντας με αυτόν το τρόπο την στήριξή τους στην ομάδα της πόλης μας.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η ομάδα μετέβη στο Κτήμα Κλέτσα, όπου και θα συνεχίσει το βασικό σκέλος της προετοιμασίας μέχρι και τις 26/8. Έπειτα η ομάδα μας θα επιστρέψει και πάλι στην βάση της, συνεχίζοντας το δέσιμο του βασικού της κορμού.

Κείμενο - Φωτορεπορτάζ: Σταύρος Βλαχογιάννης 









Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->