Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας: Συμπαράσταση στους πολίτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας δεν θα μπορούσε να είναι αμέτοχο στην μεγάλη κινητοποίηση συμπαράστασης των πολιτών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

• Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

• Εκφράζουμε την θλίψη μας για την τεράστια καταστροφή του φυσικού πλούτου.

• Συμπαραστεκόμαστε σε όλους όσους προσφέρουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

Η ιδιαιτερότητα της επαγγελματικής μας ιδιότητας και το ανθρωπιστικό μας καθήκον, επιβάλλουν την ηθική και υλική συμπαράσταση των πληγέντων.

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας, με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης, αποφάσισε την κατάθεση χρηματικού ποσού στο Λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος με τίτλο «Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής- Εισφορές Ιδιωτών» του ν. 4797/2021 (Α’ 66).

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη