Βάσεις 2021 όπως kinder έκπληξη, το υπουργείο Παιδείας σιωπά, ειδήσεις από υπουργούς

Βάσεις 2021 όπως kinder έκπληξη, το υπουργείο Παιδείας σιωπά, ειδήσεις από υπουργούς

Οι φετινές βάσεις 2021 μοιάζουν περισσότερο με kinder έκπληξη καθώς, για πρώτη φορά, ενώ ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος τονίζει κατά κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν σήμερα, το ίδιο το υπουργείο τηρεί σιγή ισχύος.

Κάθε χρόνο το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους υποψηφίους για τη μέρα και την ώρα ανακοίνωσης των βάσεων 2021. Φέτος είχαμε την εξής πρωτοτυπία. Τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να δηλώνει ότι οι βάσεις 2021 θα ανακοινωθούν μέχρι τη Δευτε΄ρα, τον υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο να τονίζει πως θα αναρτηθούν «μάλλον σήμερα» και το υπουργείο Παιδείας να... σιωπά. Τι δήλωσε ακριβώς ο κ. Συρίγος;

«Πάρα πολύ σύντομα, πιθανόν σήμερα» θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ όπως είπε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

Ο κ. Συρίγος δεν προσδιόρισε ποιο συγκεκριμένα το χρόνο ανακοίνωσης των βάσεων, επικαλούμενος λόγους ασφάλειας των δεδομένων του υπουργείου Παιδείας. 

Εξήγησε ότι δέχεται τις τελευταίες ημέρες πλήθος τηλεφωνημάτων από γονείς τους οποίους και διαβεβαίωσε ότι «θα λήξει πολύ σύντομα η αγωνία τους. 

Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό με τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους να αγωνιούν, καθώς από την στιγμή που θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2021 θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για εύρεση οικίας, σε περίπτωση που ο υποψήφιος πετύχει σε κάποιο πανεπιστήμιο της επαρχίας. 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XVWLkJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη