Ανακοινώνονται οι βάσεις 2021, έτοιμο το results minedu και τα SMS

Ανακοινώνονται οι βάσεις 2021, έτοιμο το results minedu και τα SMS

Ανακοινώνονται οι βάσεις 2021, πιθανότατα τη Δευτέρα, αφού το υπουργείο δεν έβγαλε νεότερη ανακοίνωση για την ώρα που θα «ανέβουν». 

Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο το υπουργείο Παιδείας να αναρτήσει τις βάσεις 2021 ακόμα και σήμερα, παρόλο που το υπουργείο τηρεί σιγή ιχθύος . Κάθε χρόνο το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους υποψηφίους για την μέρα και ώρα της ανακοίνωση, κάτι, που δεν έγινε ούτε χτες παρόλο που ένα από τα σενάρια «δείχνει» ανακοίνωση ακόμα και σήμερα. 

Η κατάσταση αυτή είναι πρωτόγνωρη για τους υποψηφίους με το υπουργείο να μην ενημερώνει για το τι μέλλει γενέσθαι. Γονείς και υποψήφιοι με την ανακοίνωση των βάσεων 2021 θα ξεκινήσουν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου για αναζήτηση κατοικίας στην επαρχία, εφόσον, το παιδί τους πέτυχε σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ εκτός του τόπου κατοικίας. 

Είτε σήμερα, είτε την Δευτέρα θα μπει τέλος στην αγωνία για τους φετινούς υποψηφίους των πανελληνίων 2021, καθώς οι υποψήφιοι θα μάθουν τα αποτελέσματα με SMS, πιθανότατα, τη Δευτέρα.

Οπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οι Βάσεις θα έχουν ανακοινωθεί έως της Δευτέρα.

Φέτος ισχύει και μια ,μεγάλη αλλαγή στην ανακοίνωση των βάσεων η οποία για όσους μαθητές έχουν δηλώσει ότι το επιθυμούν στη σχετική πλατφόρμα που είχε ανοίξει κατά τη διάρκεια των πανελληνίων, θα μπορούν να λάβουν τα αποτελέσματα, τις βάσεις και το που τελικά πέτυχαν μέσω μηνύματος στο κινητό.

Αναλυτικά μέσω της εφαρμογής του results.it.minedu.gov.gr, οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, μπορούσαν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους λαμβάνοντας μάλιστα σχετικό sms με τα αποτελέσματα.

vaseis74

Όσοι μαθητές δήλωσαν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου θα λάβουν ομοίως σχετικό sms και όταν θα ανακοινωθούν οι βάσεις των σχολών μέσω του οποίου θα τους γνωστοποιείται η σχολή ή το τμήμα εισαγωγής τους.

Οι βάσεις θα ανακοινωθούν παραδοσιακά και στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας αλλά και στα σχολεία με ανάρτηση των σχετικών πινάκων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Wrsmu7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη